Paste cu cârnăciori şi sos de roşii
Dacă îţi plac pastele cu carne, poţi încerca o reţetă gustoasă cu cârnăciori în sos de roşii. Asezonează-o cu usturoi şi ceapă, pentru un plus de savoare.
Ingrediente
1 lingură ulei 450 g cârnăciori afumaţi, feliaţi ceapă tocată, după gust 2 căţei de usturoi, pisaţi 450 ml supă de pui 300 g sos de roşii 250 g paste 100 ml lapte sau smântână 100 g caşcaval sau brânză rasă sare piper ceapă verde tocată, după gust
Mod de preparare – Paste cu cârncăciori şi sos de roşii
Rumeneşti cârnăciorii împreună cu ceapa într-o tigaie înaltă, în puţin ulei, 1-2 minute. Adaugi usturoiul şi mai amesteci 1 minut. Combini cu supa de pui, sosul de roşii, smântâna şi pastele. Sărezi şi piperezi, după gust.
Ţii pe foc 15 minute sau până ce pastele devin moi. Iei de pe foc şi amesteci cu jumătate din cantitatea de caşcaval. Presari restul pe deasupra, acoperi cu un capac, şi laşi câteva minute, până ce caşcavalul începe să se topească. Serveşti cu ceapă verde.
Sursa http://sugarapron.com