Peşte cu legume sote şi prune uscate
O reţetă rapidă şi delicioasă, ţi-o recomand, cu drag, pentru cină! Ingredientele sale sunt pline de vitamine şi conţin o sursă excelentă de acizi graşi, Omega 3 şi proteine.
3 file de cod
2-3 ardei
1 ceapă
200 g roşii cherry
150 g prune uscate
sare
piper
40 g unt
200 ml apă
1 lămâie
Pui prunele uscate la înmuiat, în apă caldă.
Cureţi şi speli peştele, îl scurgi bine şi îl tai în bucăţi egale.
Speli legumele, le cureţi şi le tai bucăţi mari.
Ungi cu unt o tavă, aşezi legumele, peştele şi prunele uscate înmuiate, condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi torni uşor apa.
Dai la cuptor încins, în prealabil, până se rumeneşte.
Serveşti cu zeamă de lămâie.
Sursa www.cookpad.com