Peşte cu legume sote şi prune uscate

peste cu legume sote jpeg

O reţetă rapidă şi delicioasă, ţi-o recomand, cu drag, pentru cină! Ingredientele sale sunt pline de vitamine şi conţin o sursă excelentă de acizi graşi, Omega 3 şi proteine.

3 file de cod

2-3 ardei

1 ceapă

200 g roşii cherry

150 g prune uscate

sare

piper

40 g unt

200 ml apă

1 lămâie

Pui prunele uscate la înmuiat, în apă caldă.

Cureţi şi speli peştele, îl scurgi bine şi îl tai în bucăţi egale.

Speli legumele, le cureţi şi le tai bucăţi mari.

Ungi cu unt o tavă, aşezi legumele, peştele şi prunele uscate înmuiate, condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi torni uşor apa.

Dai la cuptor încins, în prealabil, până se rumeneşte.

Serveşti cu zeamă de lămâie.

Sursa www.cookpad.com