Piept de pui cu bacon şi brânză cheddar
Iată o reţetă uşoară pentru cină. Vei obţine o mâncare pe care o va îndrăgi toată familia. Trebuie doar să pui toate ingredientele într-o tavă şi să le dai la cuptor.
Piept de pui cu bacon şi brânză cheddar – Ingrediente
1 lingură ulei 4 bucăţi de piept de pui 350 g broccoli opărit şi tocat 6 fâşii de bacon prăjit, tocat 50 g mozzarella rasă 120 g brânză cheddar rasă
Piept de pui cu bacon şi brânză cheddar – Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul. Ungi o tavă, suficient de adâncă, cu ulei. Adaugi pieptul de pui. Peste carne, aşezi un strat de bucheţele de broccoli, opărit 5 minute în apă cu sare. Următorul strat este cel de bacon prăjit şi mărunţit. Presari mozzarella rasă, iar la final, razi brânza cheddar. Dai tava la cuptor, neacoperită, aproximativ 20-30 de minute, până când carnea este pătrunsă. Timpul de coacere depinde de grosimea bucăţilor de piept de pui.
Sursa + foto: juliasalbum.com