Piept de pui cu brânză şi ardei, pe grătar
Pentru ca pieptul de pui să nu se mai usuce pe grătar, prepară-l cu cu brânză cremoasă şi ardei aromaţi. Va fi o cină bună de să te lingi pe degete!
De ce ai nevoie
4 piepţi de pui dezosaţi
2 linguri ulei
condimente, după gust
½ ardei verde
½ ardei roşu
1 ceapă mică, roşie
100 g caşcaval ras
coriandru, opţional
cartofi copţi
Cum se prepară
Tai pieptul de pui felii nu foarte subţiri, pe care le crestezi, le ungi cu ulei şi le condimentezi , după gust. Înfigi în tăieturi bucăţi de ardei şi ceapă şi pui carnea pe grătar. Ţii pe foc până când se pătrunde carnea, apoi presari caşcaval ras şi mai laşi până când se topeşte. Serveşti cu coriandru tocat, dacă vrei, şi cu cartofi copţi.