Piept de pui cu orez
Atunci când nu ştii cu ce garnitură să mai găteşti o friptură din piept de pui, încearcă reţeta cu orez, la care adaugi felii de lămâie şi pătrunjel, pentru un plus de savoare.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
30 g unt
sare, după gust
piper, după gust
mix de condimente, opţional
250 g orez
500 ml supă de pui
zeama de la 1 lămâie
felii de lămâie, pentru servire
pătrunjel
Mod de preparare
Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper şi alte condimente, pe ambele părţi. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin unt, timp de 2-3 minute. Dai deoparte.
În aceeaşi tigaie, adaugi orezul, supa de pui, zeama de lămâie şi alte condimente, dacă doreşti. Aşezi bucăţile de carne deasupra, acoperi, şi laşi pe foc aproximativ 20-25 de minute, până când supa a scăzut aproape de tot. Serveşti cu felii de lămâie şi pătrunjel tocat.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com