Piept de pui cu roşii şi caşcaval
Bruschetele cu piept de pui sunt varianta ideală pentru o cină gustoasă, dar în acelaşi timp foarte uşor de preparat.
De ce ai nevoie pentru piept de pui cu roşii şi caşcaval
3-4 roşii potrivite
2 caţei mici de usturoi, pisaţi
ceapă roşie, după gust
busuioc, după gust
1 lingură ulei de măsline
1 lingură oţet de mere
sare şi piper, după gust
80 g caşcaval, tăiat cubuleţe
4-5 bucăţi piept de pui
Cum se prepară piept de pui cu roşii şi caşcaval
Amestecă ceapa, uleiul de măsline, oţetul, sarea şi piperul într-un bol. Taie roşiile cubuleţe şi pune-le într-un vas separat. Presară peste ele usturoiul, busuiocul şi extra sare şi piper, după gust. Lasă-le aşa 10 minute, apoi uneşte conţinuturile.
Condimentează pieptul de pui şi găteşte-l pe grătar câte 2 minute pe fiecare parte, sau până când este bine făcut. Pune peste pui roşiile şi taie bucăţi de caşcaval.
Sursa http://www.skinnytaste.com