Piept de pui la tigaie

Piept de pui la tigaie jpeg

Rapid şi simplu de preparat, pieptul de pui la tigaie este un deliciu dacă îl asezonezi cu ingredientele potrivite. Iată ce reţetă îţi propunem:

De ce ai nevoie pentru a pregăti piept de pui la tigaie

4 bucăţi piept de pui cu piele

Sare şi piper, după gust

2 linguri ulei de măsline

Cimbru după gust

1 jumătate legătură pătrunjel, tăiată mărunt

½ lingură oţet de mere

50 g unt, tăiat în cubuleţe mici

1 lingură supă de pui sau apă caldă

Cum pregateşti pieptul de pui la tigaie

Condimentează pieptul de pui pe ambele părţi cu sare şi piper.

Încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu, apoi aşează bucăţile de piept de pui pe partea cu piele. Presară peste ele cimbrul şi pătrunjelul, tocat mărunt.  Întoarce-le pe partea cealaltă după aproximativ 5 minute. Mai lasă-le la făcut încă 5 minute, timp în care adaugi oţetul de mere şi untul. Scutură tigaia încet până când untul începe să se topească, încă 2-3 minute. La final, îngroaşă puţin sosul format cu o lingură de supă de pui sau apă caldă.

Sursa http://allrecipes.com