Piept de pui la tigaie

Piept de pui la tigaie jpeg

Rapid şi simplu de preparat, pieptul de pui la tigaie este un deliciu dacă îl asezonezi cu ingredientele potrivite. Iată ce reţetă îţi propunem:

De ce ai nevoie pentru a pregăti piept de pui la tigaie

4 bucăţi piept de pui cu piele

Sare şi piper, după gust

2 linguri ulei de măsline

Cimbru după gust

1 jumătate legătură pătrunjel, tăiată mărunt

½ lingură oţet de mere

50 g unt, tăiat în cubuleţe mici

1 lingură supă de pui sau apă caldă

Cum pregateşti pieptul de pui la tigaie

Condimentează pieptul de pui pe ambele părţi cu sare şi piper.

Încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu, apoi aşează bucăţile de piept de pui pe partea cu piele. Presară peste ele cimbrul şi pătrunjelul, tocat mărunt.  Întoarce-le pe partea cealaltă după aproximativ 5 minute. Mai lasă-le la făcut încă 5 minute, timp în care adaugi oţetul de mere şi untul. Scutură tigaia încet până când untul începe să se topească, încă 2-3 minute. La final, îngroaşă puţin sosul format cu o lingură de supă de pui sau apă caldă.

Sursa http://allrecipes.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg