Pilaf cu pui
De ce ai nevoie pentru a pregăti pilaf cu pui
2 linguri ulei
1 ceapă, tăiată felii
10 g turmeric, opţional
200 g orez
80 g mazăre
100 g fasole verde
4 bucăţi piept de pui
560 ml apă
125 g iaurt
2 felii de lămâie
piper, după gust
Cum prepari pilaful cu pui
Într-o oală pui o lingură de ulei şi căleşti ceapa timp de 3 minute, la foc mediu. Adaugi şi turmericul şi continui să amesteci pentru încă 1 minut. Pui orezul şi torni apa. Acoperi şi găteşti aproximativ 12 minute. Iei de pe foc şi combini cu mazărea şi fasolea verde. Laşi deoparte pentru 5 minute.
Între timp, ungi bucăţile de piept de pui cu uleiul rămas. Îl găteşti pe grătar timp de 7 minute pe fiecare parte. Pui la răcit 5 minute.
Alături puiul orezului şi asezonezi cu iaurt şi feliile de lămâie. Serveşti imediat.
Sursa http://www.taste.com.au