Pilaf cu pui şi mazăre
O reţetă care nu te va ţine mult timp în bucătărie, deoarece se prepară incredibil de repede, pulaf cu pui şi mazăre.
De ce ai nevoie pentru pilaf cu pui şi mazăre
1 piept de pui
50 ml ulei
pudră de ardei iute
2 ardei
1 ceapă
200 ml vin alb
150 g orez
3 roşii
200 g mazăre
pătrunjel
sare
piper
Cum se prepară pilaful cu pui şi mazăre
Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată până când se rumeneşte pe margini. Pui pieptul de pui tăiat cubuleţe şi laşi până când se rumenesc pe toate părţile, amestecând constant. Pui roşiile descojite tocate, mazărea, orezul, vinul şi apă cât să depăşească cu 2 degete ingredientele. Acoperi şi laşi să fiarbă până când se absoarbe apa. Condimentezi cu sare, piper şi paprika, apoi dai deoparte şi presari pătrunjel tocat.
Sursa http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro