Pilaf cu pui şi mazăre

pilaf jpeg

O reţetă care nu te va ţine mult timp în bucătărie, deoarece se prepară incredibil de repede, pulaf cu pui şi mazăre.

De ce ai nevoie pentru pilaf cu pui şi mazăre

1 piept de pui

50 ml ulei

pudră de ardei iute

2 ardei

1 ceapă

200 ml vin alb

150 g orez

3 roşii

200 g mazăre

pătrunjel

sare

piper

Cum se prepară pilaful cu pui şi mazăre

Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată până când se rumeneşte pe margini. Pui pieptul de pui tăiat cubuleţe şi laşi până când se rumenesc pe toate părţile, amestecând constant. Pui roşiile descojite tocate, mazărea, orezul, vinul şi apă cât să depăşească cu 2 degete ingredientele. Acoperi şi laşi să fiarbă până când se absoarbe apa. Condimentezi cu sare, piper şi paprika, apoi dai deoparte şi presari pătrunjel tocat.

Sursa http://amateurcookprofessionaleater.blogspot.ro