Pizza cu carne tocată
Nu doar lasagna, sarmale, chiftele sau paste bolognese putem prepara din carnea tocată. Ea se potriveşte de minune şi cu pizza.
De ce ai nevoie de pizza cu carne tocată
1 bucată aluat de pizza
200 g carne tocată
1-2 ardei iuţi
200 g sos de roşii
200 g mozzarella
1 roşie
sare
piper
Cum se prepară pizza cu carne tocată
Pui carnea tocată în tigaie şi o ţii până când scade apa lăsată, iar ea şi-a schimbat culoarea. Adaugi ardeiul iute tocat, sare şi piper, după gust şi mai ţii pe foc câteva minute să se combine aromele.
Întinzi sosul de roşii peste blatul de pizza, pe care l-ai aşezat într-o tavă tapetată. Presari mozzarella rasă şi întinzi uniform carnea. Tai roşia cuburi şi o pui peste pizza, apoi dai tava la cuptor, încălzit în prealabil. Ţii pizza până când se rumeneşte uşor blatul.