„Portofele“ de pui cu spanac

portofele pui spanac jpeg

Fie că sunt din carne de pui sau de curcan, aceste „portofele“ sunt aperitivul perfect. iar dacă le însoţeşti cu orez sau cartofi ai obţinut un fel principal deosebit.

Ingrediente

1 piept mare de pui 300 piure de spanac 50 ml lapte 150 g caşcaval 10 g unt 2 ouă 2 roşii cherry pesmet sare piper pătrunjel verde 150 g orez

Preparare

Baţi pieptul de pui cu ciocanul de şniţele fără a-l subţia prea tare şi îl pudrezi cu sare şi piper. Amesteci piureul de spanac cu unt, lapte, puţină sare şi laşi să fiarbă, amestecând continuu, până scade bine, apoi îl laşi la răcit. Peste feliile de carne torni piureul de spanac, adaugi câte un baton de caşcaval la mijloc şi rulezi. Prinzi la capete cu scobitori. Treci „portofelele“ prin ou bătut şi pesmet, apoi le prăjeşti în ulei bine încins. Le scoţi pe prosoape absorbante şi le serveşti calde cu garnitură de orez fiert, roşii cherry şi pătrunjel verde.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg