Pui aromat cu usturoi şi lămâie
O reţetă simplă, cu ingrediente la îndemână, puiul aromat cu usturoi şi lămâie este pur şi simplu delicios.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
60 ml ulei
zeama de la ½ lămâie
2 linguriţe usturoi pisat
boia, după gust
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pui aromat cu usturoi şi lămâie
Tai bucăţile de pui felii mai mici. Le aranjezi într-o tavă. Într-un bol, amesteci uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, boia şi pătrunjel. Potriveşti de gust cu sare şi piper.
Torni sosul obţinut peste carne. Laşi la marinat 1 oră. Rumeneşti puiul pe grătar sau într-o tigaie tip grill 3-4 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu pătrunjel.