Pui crocant japonez
Experimentează bucătăria japoneză cu această reţetă de pui crocant, pe care o vei încerca cu siguranţă şi a doua oară.
De ce ai nevoie pentru a pregăti pui crocant japonez
450 g pulpe de pui
ghimbir, după gust
1 căţel de usturoi
30 g sos de soia
30 g zahăr
75 g amidon de cartofi sau porumb
ulei, pentru prăjire
lămâie, după gust
Cum pregăteşti puiul crocant japonez
Într-un bol combini ghimbirul ras, usturoiul, sosul de soia şi zahărul. Adaugi pulpele de pui şi le amesteci pentru a se condimenta bine cu toate ingredientele. Acoperi şi laşi la rece o oră.
Pui într-un vas amidonul şi treci fiecare pulpă de pui prin el. Prăjeşti pe rând în uleiul puţin încins, până încep să se rumenească. Serveşti cu felii de lămâie.
Sursa http://norecipes.com