Pui crocant japonez

pui crocant japonez jpeg

Experimentează bucătăria japoneză cu această reţetă de pui crocant, pe care o vei încerca cu siguranţă şi a doua oară.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pui crocant japonez

450 g pulpe de pui

ghimbir, după gust

1 căţel de usturoi

30 g sos de soia

30 g zahăr

75 g amidon de cartofi sau porumb

ulei, pentru prăjire

lămâie, după gust

Cum pregăteşti puiul crocant japonez

Într-un bol combini ghimbirul ras, usturoiul, sosul de soia şi zahărul. Adaugi pulpele de pui şi le amesteci pentru a se condimenta bine cu toate ingredientele. Acoperi şi laşi la rece o oră.

Pui într-un vas amidonul şi treci fiecare pulpă de pui prin el. Prăjeşti pe rând în uleiul puţin încins, până încep să se rumenească. Serveşti cu felii de lămâie.

Sursa http://norecipes.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg