Pui cu lămâie şi capere
O masă simplă, uşor de preparat, care te va cuceri de la prima degustare, puiul cu lămâie şi capere este un preparat ideal pentru un prânz rapid sau cină şi poate fi servit alături de garnitura preferată.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui
1 linguriţă oregano
1 linguriţă usturoi pisat
2 linguri vin alb
1-2 linguri ulei
1 lămâie, feliată
3 linguri capere
frunze de busuioc, după gust
sare şi piper
Mod de preparare
Condimentezi bucăţile de piept de pui cu oregano, sare şi piper, după gust. Căleşti usturoiul într-o tigaie, la temperatură medie, împreună cu caperele şi feliile de lămâie. Torni vinul. Amesteci aproximativ 3-5 minute.
Adaugi carnea şi busuiocul. Rumeneşti pe ambele părţi, aproximativ 6-8 minute, până îşi schmbă culoarea. Serveşti cu busuioc, dacă vrei.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com