Pui cu parmezan şi quinoa

Pui cu parmezan jpeg

Deşi quinoa nu este atât de cunoscută la noi, ea se numără printre cele mai sănătoase cereale. Iata o minunata reteta de pui cu parmezan si quinoa.

Ai nevoie de

2/3 cană quinoa

1 cană şi jumătate supă de legume sau apă

300 g piept de pui fără os

2 căni suc de roşii

1 cană mozzarella rasă

Parmezan ras pentru presărat

Pune quinoa şi supa într-o cratiţă. Când începe să fiarbă dă focul mai mic şi acoper-o cu un capac, pentru 15 minute sau până când supa este absorbită. Dă deoparte cratiţa.

Fierbe pieptul de pui în apă cu sare, iar când este gata zdrobeşte-l cu furculiţa. Dă drumul la cuptor. Amestecă puiul cu quinoa, sucul de roşii şi mozzarella. Toarnă amestecul într-o tigaie şi dă-l la cuptor pentru 15 minute acoperit cu o folie, după care îndepărtează folia şi mai coace 15 minute. Înainte să serveşti pui cu quinoa, presară parmezan.

Clătite umplute cu piept de pui şi ciuperci

Clătite umplute cu piept de pui şi ciuperci

Salată cu roşii şi ciuperci

Salată cu roşii şi ciuperci

Salată Tabouleh, reţeta originală

Salată Tabouleh, reţeta originală

Sursa foto http://alidaskitchen.com

http://alidaskitchen.com