Pui cu sos de portocale şi bere
Berea nu merge de minune doar ca o băutură răcoritoare după o masă copioasă. Ea oferă un gust aparte acestui fel de pui cu sos de portocale şi bere.
De ce ai nevoie pentru pui cu sos de portocale şi bere
¼ cană făină
piper
2 piepţi de pui dezosaţi
2 linguri unt
2 linguri ulei
1/3 cană suc de portocale
½ cană bere
coaja de la 1 portocală
pătrunjel
Cum se prepară pui cu sos de portocale şi bere
Amestecă făina cu piper. Taie pieptul de pui felii şi trece-l prin făină. Topeşte untul în tigaie, adaugă uleiul şi după ce s-a încins prăjeşte puiul pe fiecare parte 7 minute. Scoate puiul şi pune în loc zeama de portocală, berea şi după ce a scăzut sosul, coaja de portocală. Pune din nou puiul în tigaie, mai lasă-l 2-3 minute. Serveşte-l cu pătrunjel tocat.
Sursa foto http://killingthyme.net