Pui în crustă de pesmet
Îţi plac produsele de la fast food, dar ştii cât de periculoase sunt acestea pentru sănătate? Poţi prepara în casă varianta lor sănătoasă, cum este acest pui în crustă de pesmet.
De ce ai nevoie pentru pui în crustă de pesmet
50 g făină
1 praf de sare
2 ouă
200 g pesmet
1 linguriţă pudră de ardei dulce
1 praf de usturoi
5 linguri ulei
1 piept mare de pui
Cum se prepară pui în crustă de pesmet
Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt într-o tavă de copt.
Combină făina cu sarea şi bate separat ouăle. Amestecă pesmetul cu pudra de ardei dulce şi cu cea de usturoi şi la final pune uleiul. Amestecă până se omogenizează. Taie pieptul de pui fâşii nu foarte subţiri. Trece puiul prin făina, după care prin ou şi la final prin pesmet. Aşază bucăţile în tavă şi dă puiul la cuptor aproximativ 30 de minute.
Sursa foto http://www.healthyseasonalrecipes.com