Pui în sos de spanac, reţeta pas cu pas FOTO
Încearcă o reţetă gustoasă de pui în sos de spanac şi anghinare, ideală pentru un prânz uşor sau cină.
Ingrediente
2 linguri ulei
6 bucăţi piept de pui
280 g spanac congelat
400 g anghinare marinată
400 g sos pentru paste
1 linguriţă fulgi de ardei iute, opţional
sare
piper
Mod de preparare
Într-o tigaie, rumeneşti în ulei bucăţile de piept de pui, timp de 10-12 minute, până îşi schimbă culoarea. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Transferi pe o farfurie.
În aceeaşi tigaie, pui spanacul decongelat şi scurs şi aghinarea, tăiată bucăţele. Laşi pe foc, 2-3 minute.
Adaugi sosul pentru paste şi amesteci timp de 2 minute.
Presari fulgi de ardei iute, dacă vrei. Serveşti imediat.
Sursa https://www.pillsbury.com