Pui în sos de vin
Dacă nu ştii cum să mai găteşti carnea de pui, îţi propunem o reţetă apetisantă în sos de vin cu spanac, foarte gustoasă şi uşor de preparat.
Ingrediente
2 bucăţi piept de pui
1 linguriţă boia
5 linguri unt
cimbru, după gust
3 căţei de usturoi, pisaţi
200 ml vin alb
2 mâini de spanac
sare
piper
Mod de preparare
Condimentezi bucăţile de piept de pui cu boia, sare şi piper, după gust. Topeşti 1 lingură de unt într-o tigaie, la foc mediu. Rumeneşti puiul în jur de 3 minute, pe fiecare parte. Adaugi restul de unt, usturoiul şi cimbru.
Amesteci 2 minute, apoi torni vinul. Laşi până aproape să de în clocot, apoi mai ţii pe foc aproximativ 20 de minute. Combini cu spanacul spălat şi uscat, până se înmoaie. Potriveşti de sare şi piper, dacă mai este nevoie. Serveşti imediat.
Sursa https://thekitchenpaper.com