Pui marinat
![pui marinat jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-8/80fb58c9-ca34-4bb5-a75c-a9ab3b44e5cd/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Delicios! Îţi vine să te lingi pe deget nu alta! Nu mai pierde vremea şi prepară o carne delicioasă la grătar!
Ingrediente
câte o pulpă de pui de persoană 2 lămâi 100 g iaurt sare piper boia dulce 2 linguri ulei
cartofi fierţi
o legătură pătrunjel
roşii
ceapă verde
Mod de preparare
Pui carnea la marinat într-un amestec făcut din iaurt, zeamă de lămâie, sare. Laşi carnea timp de 30 de minute, la rece. Prepari un amestec de boia cu ulei, încingi grătarul şi înainte de a pune carnea scoasă din baiţ, o ungi cu boiaua cu ulei. O laşi pe grătar 15-20 de minute. Crestezi cartofii şi în fiecare crestătură pui pătrunjel. Ungi şi cartofii
cu ulei şi îi pui pe grătar cinci minute. Serveşti imediat.