Pui picant cu orez şi conopidă
Acest fel de mâncare este deliciul celor care iubesc mâncarea picantă, aromată. Combinaţia de pui cu orez şi legume, toate în acelaşi vas, este delicioasă.
Ingrediente
4 piepţi de pui, cu pieliţe 1 lingură curry sau turmeric 200 g orez basmati 500 ml supă de pui 200 g bucheţele de conopidă 200 g fasole verde 1 lămâie tăiată felii coriandru tocat
Mod de preparare
Încingi o tigaie şi rumeneşti bucăţile de pui, aşezate cu partea cu pieliţă în jos. Adaugi curry şi orezul , laşi pe foc 1 minut, apoi încorporezi supa.
Adaugi în tigaie conopida, fasolea verde, lămâie stoarsă şi coriandru. Întorci puiul pe partea cealaltă, laşi pe foc să fiarbă la foc molcom, acoperi cu un capac, laşi 10 minute, sau până se pătrunde carnea iar orezul este moale. Dacă ţi-a mai rămas coriandru, îl poţi presăra deasupra. Serveşti cald.
Fiecare porţie conţine
360 calorii
41 g proteine
45 g carbohidraţi
3 g grăsimi
1 g grăsimi saturate
3 g fibre
3 g zaharuri
0,77 g sare
sursa foto: annascookingadventure.blogspot.com