Pui stir fry
Bucură-te de mâncăruri la tigaie şi combină arome şi condimente după gustul tău!
Ce ai nevoie
1 piept pui dezosat 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 1 ardei gras galben 1 fir praz 200 g ciuperci gălbiori 1 morcov 1 ceapă mică
3 linguri sos soia
1 linguriţă zahăr brun
½ linguriţă ienibahar măcinat
1 linguriţă ghimbir măcinat
sare
piper
Cum se prepară
Se amestecă într-un vas toate ingredientele pentru marinată. Se taie pieptul de pui fâşii şi se lasă la marinat în sos circa două ore. Se curăţă legumele şi se taie ardeii fâşii, prazul - rondele, iar morcovul şi ceapa - julien. Se scurg bucăţile de carne de sos şi se prăjesc în ulei fierbinte, la foc iute, într-un wok. Se scot pe hârtie absorbantă. În acelaşi ulei, se prăjesc la foc iute circa 5 minute legumele şi ciupercile. Se adaugă bucăţile de carne, se condimentează, după gust, se mai lasă două minute la foc iute, amestecând continuu. Se serveşte fierbinte.