Pulpă de porc la tavă

pulpa porc tava jpeg

Pregăteşte această reţetă urmând paşii recomandaţi de noi şi vei obţine cea mai bună friptură de porc la tavă.

Ingrediente

1 pulpă de porc din spate fără şorici 3-4 linguri untură 200 g slănină 5-6 căţei de usturoi 300 ml vin alb cimbru sare piper

Cum se prepară

Se spală carnea, se împănează cu bucăţele de slănină şi usturoi. Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se aşază într-o tavă unsă generos cu untură. Se introduce în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit. Se întoarce din când în când.

Când se rumeneşte puţin carnea, se adaugă vinul amestecat cu o cană de apă şi cimbru, după gust. Se introduce din nou la cuptor pentru circa 50 de minute şi se stropeşte din

când în când cu sosul din tavă. Friptura este gata când intră furculiţa uşor în ea.

Se scoate din cuptor, se lasă să se răcorească, se taie felii şi se serveşte cu o garnitură de cartofi şi cu salată.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg