Pulpe de pui apetisante în sos de miere

pulpe de pui jpeg

Rapid şi uşor de preparat, pulpele de pui în sos de miere sunt numai bune pentru mesele de prânz sau cină.

Ingrediente

8 pulpe de pui

2-3 linguri ulei

4 linguri sos de soia

2 linguri zeamă de lămâie

5 linguri miere

5-6 căţei de usturoi, pisaţi

sare

piper

Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere

Amesteci pulpele de pui cu restul ingredientelor într-o pungă resigilabilă. Laşi la marinat cel puţin 30 de minute, la frigider.

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aşezi pulpele de pui cu tot cu sos într-o tavă. Mai adaugi sare şi piper, după gust. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute, stropind carnea cu sos din când în când. Serveşti imediat.

Sursa https://ifoodblogger.com

https://ifoodblogger.com