Pulpe de pui apetisante în sos de miere
Rapid şi uşor de preparat, pulpele de pui în sos de miere sunt numai bune pentru mesele de prânz sau cină.
Ingrediente
8 pulpe de pui
2-3 linguri ulei
4 linguri sos de soia
2 linguri zeamă de lămâie
5 linguri miere
5-6 căţei de usturoi, pisaţi
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de miere
Amesteci pulpele de pui cu restul ingredientelor într-o pungă resigilabilă. Laşi la marinat cel puţin 30 de minute, la frigider.
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aşezi pulpele de pui cu tot cu sos într-o tavă. Mai adaugi sare şi piper, după gust. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute, stropind carnea cu sos din când în când. Serveşti imediat.
Sursa https://ifoodblogger.com