Pulpe de pui cu dovlecei la tigaie
Combină gustul inconfundabil al dovleceilor cu o friptură apetisantă de pui, la tigaie, pentru o masă savuroasă.
Ingrediente
3 linguri unt 4 căţei de usturoi, pisaţi oregano, după gust 1 linguriţă rozmarin tocat 1 linguriţă cimbru 450 g pulpe de pui sau piept 2 dovlecei, feliaţi sare piper
Mod de preparare
Într-o tigaie, topeşti untul, la foc mediu. Căleşti usturoiul cu oregano, rozmarin şi cimbru, 1 minut. Adaugi pulpele de pui şi le rumeneşti 3-4 minute, pe fiecare parte, sau până ce carnea se întrepătrunde. Scoţi pe o farfurie.
Căleşti dovleceii în aceeaşi tigaie, 2-3 minute, până se înmoaie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Întorci puiul în tigaie şi le amesteci împreuna aproximativ 1 minut. Serveşti imediat.
Sursa https://therecipecritic.com