Pulpe de pui cu dovlecei la tigaie

pui cu dovlecei jpeg

Combină gustul inconfundabil al dovleceilor cu o friptură apetisantă de pui, la tigaie, pentru o masă savuroasă.

Ingrediente

3 linguri unt 4 căţei de usturoi, pisaţi oregano, după gust 1 linguriţă rozmarin tocat 1 linguriţă cimbru 450 g pulpe de pui sau piept 2 dovlecei, feliaţi sare piper

Mod de preparare

Într-o tigaie, topeşti untul, la foc mediu. Căleşti usturoiul cu oregano, rozmarin şi cimbru, 1 minut. Adaugi pulpele de pui şi le rumeneşti 3-4 minute, pe fiecare parte, sau până ce carnea se întrepătrunde. Scoţi pe o farfurie.

Căleşti dovleceii în aceeaşi tigaie, 2-3 minute, până se înmoaie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Întorci puiul în tigaie şi le amesteci împreuna aproximativ 1 minut. Serveşti imediat.

Sursa https://therecipecritic.com