Pulpe de pui cu lămâie şi usturoi la tigaie
Simplu şi uşor de preparat, pulpele de pui cu lămâie şi usturoi se potrivesc de minune cu un sos delicios de miere.
Ingrediente
6 pulpe de pui, dezosate 2 linguri unt, la temperatura camerei 4 căţei de usturoi, pisaţi 1 lingură pătrunjel tocat felii de lămâie, pentru servire sare piper
Pentru sos
4 linguri miere
1 lingură oţet de mere
100 ml supă de pui
boia, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui cu lămâie şi usturoi
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper. Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Rumeneşti carnea într-o tigaie pe ambele părţi, până devine aurie. Scoţi pe o farfurie.
Căleşti usturoiul în untul topit 10-20 de secunde, adaugi pulpele de pui, apoi torni sosul. Ţii pe foc până când sosul se înngroaşă uşor. Serveşti cu felii de lămâie şi pătrunjel.
Sursa https://rasamalaysia.com