Pulpe de pui fragede în sos de lapte
Carnea capătă un gust aparte atunci când o pregăteşti cu sosul potrivit. Încearcă o reţetă de pulpe de pui fragede în sos de lapte cu cartofi aromaţi.
Ingrediente
3-4 bucăţi pulpe de pui 2 cepe, date prin răzătoare 200 ml lapte 3 linguri ulei 5-6 cartofi mici pătrunjel, după gust sare piper
Mod de preparare
Cureţi cartofii de coajă, îi tai bucăţele şi îi pui într-un bol cu apă. Într-o tigaie, căleşti în puţin ulei încins ceapa, 1 minut, amestecând periodic. Adaugi pulpele de pui, acoperi tigaia cu un capac şi mai laşi pe foc circa 5 minute.
Transferi într-un vas termorezistent. Aşezi alături cartofii, tăiaţi bucăţele şi torni laptele. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptorul preîncălzit la 180° C pentru 30 de minute. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa http://damndelicious.net