Ruladă de carne cu porumb
Ne plac ruladele din carne (în general de pasăre) şi ne gândim de fiecare dată cu ce să le umplem. Iată ce idee ne-a venit azi:
Ingrediente
1 piept de curcan 2-3 morcovi mari fierţi 150 g porumb dulce din conservă 1 cutie ciuperci 50 g unt 150 g piure de spanac cu ştevie ulei pentru prăjit sare piper
Preparare
Tai pieptul felii, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele şi condimentezi carnea cu sare şi piper. Scurgi ciupercile, le căleşti în unt, le sărezi şi le laşi să se răcească. Aşezi feliile de carne pe planşetă, întinzi deasupra un strat subţire de piure de spanac cu ştevie, adaugi o lingură de ciuperci, morcovii fierţi tăiaţi bastonaşe subţiri, câte o lingură de porumb dulce şi rulezi carnea. Sigilezi cu scobitori şi rumeneşti ruladele, pe toate părţile, în ulei bine încins.