Ruladă de pui în sos de roşii
Nici nu ştii ce bogăţie de arome şi gusturi vei găsi în această ruladă de pui în sos de roşii.
Ingrediente pentru ruladă de pui în sos de roşii (1 ruladă)
Pentru ruladă 1 piept de pui 100 g măsline negre sare piper 100 g caşcaval 1 ardei roşu
400 ml suc de roşii
200 ml supă de pui
piper
Mod de preparare ruladă de pui în sos de roşii
Filetezi pieptul de pui ca pentru şniţele şi-l baţi cu ciocanul. Îl condimentezi cu sare şi piper, după gust. Toci ardeiul, razi caşcavalul şi tai măslinele felii. Amesteci toate ingredientele şi adaugi un praf de sare şi piper. Umpli pieptul de pui şi-l rulezi strâns. Fixezi rulada cu scobitori şi o pui în tavă. Amesteci sucul de roşii cu supa de pui şi adaugi un praf de piper.
Torni sosul peste ruladă, pe care o dai la cuptor 35 de minute. Stropeşti din când în când cu sosul din tavă.