Rulouri cu şuncă şi caşcaval FOTO
O gustare apetisantă şi uşor de preparat, rulourile cu şuncă şi caşcaval sunt pur şi simplu delicioase. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!
Ingrediente 1 aluat congelat 350 g şuncă feliată 12 felii subţiri caşcaval 8 linguri unt 2 linguri zahăr brun 1 lingură sos picant 1 lingură muştar 1 lingură seminţe de mac
Încălzeşti cuptorul la 176 °C. Întinzi aluatul într-o singură foaie dreptunghiulară, de aproximativ 33 pe 45 cm. Umpli foaia în totalitate cu feliile de şuncă, acoperite de feliile de caşcaval.
Rulezi cu grijă pe lungime, împingând capătul aluatului spre interior.
Tai rulada felii de aproximativ 2-3 cm grosime. Le aranjezi pe orizontală într-o tavă sau vas termorezistent.
Într-un vas, dai pe foc untul, zahărul brun, sosul picant, muştarul şi seminţele de mac, la temperatură medie. Amesteci până când untul se topeşte şi obţii o compoziţie omogenă. Torni peste rulouri, în tavă.
Dai la cuptor aproximativ 25 de minute până ce rulourile devin aurii. Serveşti imediat.
Sursa http://www.kevinandamanda.com