Salată cu cartofi şi crenvurşti
Din resturile din frigider şi cu ce mai ai prin cămară, poţi prepara o delicioasă salată de cartofi cu crenvuşti.
De ce ai nevoie pentru salată de cartofi cu crenvuşti
2 crenvurşti
100 g porumb fiert
1 morcov
50 g mazăre
2 linguri iaurt
1 linguriţă muştar
pătrunjel
2 cartofi
sare
piper
Cum se prepară salată de cartofi cu crenvuşti
Fierbi crenvurştii şi opăreşti mazărea. Cureţi morcovul şi cartofii de coajă, îi speli, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert în apă cu sare. Ai grijă să nu-i laşi prea mult: cartofii, morcovii şi mazărea trebuie să fie al dente. Tai crenvurştii bucăţi, îi aşezi într-un bol, împreună cu porumbul, mazărea, morcovii şi cartofii. Presari pătrunjelul proaspăt, spălat şi tăiat. Potriveşti de sare şi piper. Amesteci ingredientele cu iaurtul şi muştarul şi serveşti după ce salata stă puţin la rece.