Salată cu kaizer şi cartofi noi
Un gust nou de primăvară este această salată cu kaizer şi cartofi noi. Şi sperăm să fie pe placul vostru.
Ingrediente
1 kg cartofi noi 200 g kaizer 1 ceapă 1 ardei gras roşu ½ ardei gras verde 10-15 măsline verzi umplute cu gogoşari, după gust Pentru sosul vinegretă 2 linguri oţet (sau zeamă de lămâie) 3 linguri ulei de măsline sare piper Mod de preparare
Fierbi cartofii în coajă, scurgi apa în care au fiert, îi cureţi de coajă, îi tai bucăţi sau felii şi îi aşezi într-un castron mare. Adaugi peste ei costiţa tăiată bastonaşe
subţiri, ceapa tăiată felii subţiri, ardeii tăiaţi fâşii şi măslinele feliate. Prepari separat sosul vinegretă, amestecând energic oţetul (sau zeama de lămâie) cu ulei, sare şi piper, după gust, asezonezi salata şi o serveşti cu felii de pâine prăjită, după gust.