Salată de paste cu piept de pui

salata paste piept de pui jpeg

35 de minute! Atât durează să faci această reţetă. Prepar-o şi tu chiar pentru cina din seara aceasta!

Ingrediente

1 piept de pui mare 300 g tăiţei laţi 1 ceapă albă, uscată 1-2 căţei de usturoi 1-2 morcovi 2 ardei graşi, verde şi galben 3-4 roşii mici 1 lingură seminţe de susan pătrunjel verde

2-3 linguri ulei de măsline

2 linguri zeamă de lămâie (sau oţet)

sare

piper

Mod de preparare

Tai pieptul de pui şuviţe, pe lungime şi le fierbi 15 minute împreună cu morcovul întreg, în apă uşor sărată. Separat, fierbi pastele urmând instrucţiunile de pe pachet, le strecori şi le aşezi într-o salatieră mare. Adaugi bucăţile de carne fiartă, morcovul tăiat pe lungime, ardeiul tăiat fâşii, ceapa, felii subţiri, usturoiul, zdrobit, roşiile tăiate jumătăţi şi susanul. Amesteci uleiul, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust. Cu sosul obţinut condimentezi salata, amesteci uşor şi serveşti imediat.