Salată hawaiană cu macaroane şi şuncă
Dacă excursia în Hawai rămâne încă pe lista cu dorinţe, salata cu acelaşi nume poate fi pregătită imediat, aducându-ţi în bucătărie arome exotice.
Ingrediente
250 g macaroane
500 g ananas la conservă, cubuleţe
300 g şuncă, cubuleţe
½ morcov, ras
ceapă verde, după gust
Pentru dressing
½ cană suc de ananas
1 lingură maioneză
70 g iaurt grecesc
oţet, după gust
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare
Pregăteşti macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scurgi şi le amesteci într-un bol cu ananasul, şunca, morcovul şi ceapa verde.
Pentru dressing, combini maioneza, iaurtul, sucul de ananas, oţet, sare şi piper, după gust. Torni peste macaroane. Serveşti imediat.
Sursa http://therecipecritic.com