Şaorma de casă

saorma de casa jpeg

Poftiţi la şaorma! A nu, nu cea din oraş, ci chiar una făcută de tine! Ţi se pare greu ori chiar imposibil? Nimic mai neadevărat!

Ingrediente

Pentru clătite

150 g făină 3 ouă 50 g unt 375 ml lapte sare ulei o portocală mică

5 fire ceapă verde

250 g ciuperci

500 g piept de pui

1 lingură ulei

200 g smântână

2 linguri zeamă lămâie

sare

piper

Mod de preparare

Speli portocala şi o storci. Amesteci ouăle, făina, sucul de portocală şi sarea. Adaugi treptat untul înmuiat la temperatura camerei şi laptele. Mixezi bine şi laşi să se odihnească 30 de minute. Cureţi firele de ceapă, le speli şi le toci. Peste ciupercile curăţate, spălate şi tăiate felii, pui zeamă de lămâie. Tai pieptul de pui fâşii şi-l rumeneşti în ulei. Condimentezi cu sare şi piper, pui bucăţile de carne pe o farfurie şi le păstrezi la cald. În aceeaşi tigaie, căleşti ceapa şi ciupercile, pui din nou carnea şi adaugi smântâna.

Faci 8 clătite din alua-tul pe care l-ai lăsat să se odihnească. Umpli clătitele cu compoziţia de carne şi le serveşti cu smântână, asezonate cu sare, piper şi cu verdeaţă.