Sendviș cu chiftele

sendvis cu chiftele jpg

Ți-am pregătit o rețetă plină de savoare, care se prepară ușor.

Ingrediente

2 minibaghete

3 linguri sos marinara

4 felii mozzarella

Pentru chiftele:

250 g carne tocată de curcan

1 lingură pesmet

1 lingură parmezan ras

1 linguriță pătrunjel tăiat fin

3 căței de usturoi zdrobiți

1 ceapă tăiată fin

1 ou

piper și sare, după gust

Mod de preparare

Pui toate ingredientele pentru chiftele într-un bol și le amesteci, apoi formezi șase biluțe pe care le așezi pe o tavă în care ai întins hârtie de copt. Le dai la cuptorul încins în prealabil, până se rumenesc.

Tai minibaghetele pe lung, nu până la capăt, pui o felie de mozzarella, așezi trei chiftele, adaugi sos marinara și o altă felie de brânză. Procedezi la fel și cu cealaltă minibaghetă. Dai sendvișurile la cuptor, așezate pe o tavă cu hârtie de copt și le ții până când se topește brânza. Le servești imediat.