Sendviș cu chiftele
Ți-am pregătit o rețetă plină de savoare, care se prepară ușor.
Ingrediente
2 minibaghete
3 linguri sos marinara
4 felii mozzarella
Pentru chiftele:
250 g carne tocată de curcan
1 lingură pesmet
1 lingură parmezan ras
1 linguriță pătrunjel tăiat fin
3 căței de usturoi zdrobiți
1 ceapă tăiată fin
1 ou
piper și sare, după gust
Mod de preparare
Pui toate ingredientele pentru chiftele într-un bol și le amesteci, apoi formezi șase biluțe pe care le așezi pe o tavă în care ai întins hârtie de copt. Le dai la cuptorul încins în prealabil, până se rumenesc.
Tai minibaghetele pe lung, nu până la capăt, pui o felie de mozzarella, așezi trei chiftele, adaugi sos marinara și o altă felie de brânză. Procedezi la fel și cu cealaltă minibaghetă. Dai sendvișurile la cuptor, așezate pe o tavă cu hârtie de copt și le ții până când se topește brânza. Le servești imediat.