Somon în crustă de susan
Sunt bine cunoscute beneficiile consumului de peşte gras, care este foarte bogat în Omega 3, esenţial pentru sănătatea organismului. Încearcă o reţetă de somon în crustă de susan, crocant şi delicios.
De ce ai nevoie pentru a pregăti somon în crustă de susan
450 g somon
1 lingură sos de soia
sos iute, după gust
oţet de mere, după gust
1 linguriţă de miere
1-2 linguri seminţe de susan
1 lingură ulei de susan
sare, după gust
piper, după gust
Cum pregăteşti somonul în crustă de susan
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Amesteci sosul de soia, sos iute, oţet, mierea şi uleiul de susan. Pui peştele la marinat în acest sos, aproximativ 10-15 minute.
Transferi somonul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Presari pe deasupra seminţele de susan. Dai la cuptor 12-15 minute. Serveşti imediat.
Sursa http://rasamalaysia.com