Somon în crustă de susan

somon in crusta de susan jpeg

Sunt bine cunoscute beneficiile consumului de peşte gras, care este foarte bogat în Omega 3, esenţial pentru sănătatea organismului. Încearcă o reţetă de somon în crustă de susan, crocant şi delicios.

De ce ai nevoie pentru a pregăti somon în crustă de susan

450 g somon

1 lingură sos de soia

sos iute, după gust

oţet de mere, după gust

1 linguriţă de miere

1-2 linguri seminţe de susan

1 lingură ulei de susan

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti somonul în crustă de susan

Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Amesteci sosul de soia, sos iute, oţet, mierea şi uleiul de susan. Pui peştele la marinat în acest sos, aproximativ 10-15 minute.

Transferi somonul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Presari pe deasupra seminţele de susan. Dai la cuptor 12-15 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://rasamalaysia.com