Spaghete cu sos de ciuperci şi cârnaţi
Reţeta noastră de spaghete cu sos de ciuperci şi cârnaţi este o combinaţie reuşită de ingrediente gustoase şi săţioase. Sosul de ciuperci este ingredientul cheie al preparatului, care îl transformă într-unul savuros.
Spaghete cu sos de ciuperci şi cârnaţi - Ingrediente
1 pachet spaghete 4-5 cârnaţi 500 g ciuperci sare piper 4 linguri bulion 2 linguri ulei
Spaghete cu sos de ciuperci şi cârnaţi - Mod de preparare
Fierbi spaghetele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi le laşi la scurs. Păstrezi o cană din apa în care au fiert. Încingi uleiul şi adaugi cârnaţii tăiaţi rondele. Când s-au rumenit uşor, pui ciupercile tăiate şi amesteci. Aştepţi să scadă puţin din apa lăsată de ele şi torni bulionul diluat în 3-4 linguri din apa păstrată. Mai laşi puţin la fiert, potriveşti de sare şi piper, şi pui în tigaie spaghetele. Dacă vrei mai mult sos, mai torni puţin din apa în care au fiert, laşi 5 minute şi opreşti focul.