Supă de perişoare
Un bol de supă caldă este tot ceea ce-ţi doreşti când vii înfrigurat de afară. Iar supa de perişoare are parcă un gust special în zilele de iarnă.
De ce ai nevoie pentru supă de perişoare
300 g carne de vită, tocată
2 cepe
3 cartofi
1 roşie
40 g pesmet
1 morcov
pătrunjel
2 linguri orez
sare
3 linguri ulei
Cum se prepară supa de perişoare
Cureţi o ceapă, o toci şi o amesteci cu carnea de vită. Adaugi pesmetul, omogenizezi şi formezi perişoarele. Descojeşti cartofii, îi tai cubuleţe şi îi fierbi în apă cu sare, împreună cu ceapa rămasă tocată şi morcovul ras. Adaugi, roşia tocată, orezul şi perişoarele. Acoperi şi laşi să fiarbă până când perişoarele se ridică la suprafaţă. Adaugi uleiul şi, înainte să stingi focul, pătrunjelul tocat.
Sursa http://niftyrecipe.com