Tocaniţă cu pui şi mazăre

tocanita cu pui si mazare jpeg

Ştiai că mazărea conţine proteine de înaltă calitate şi numeroşi antioxidanţi şi anti-inflamatorii care menţin vasele de sânge sănătoase? Introdu-o în meniul tău de câte ori ai ocazia şi încearcă această reţetă de tocăniţă cu pui, numai bună atunci când vrei să aduni la masă toată familia, fără să pierzi prea mult timp în bucătărie.

De ce ai nevoie pentru a pregăti tocăniţă cu pui şi mazăre

2 linguri ulei de măsline

1 ceapă, tăiată bucăţele

2 bucăţi piept de pui

2 legături frunze de ţelină

30 g pastă de tomate

400 g mazăre

1 legatură de mărar

boia, după gust

450 ml apă

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti tocăniţa cu pui şi mazăre

Căleşti ceapa şi frunzele de ţelină într-o tigaie. Adaugi pieptul de pui, tăiat bucăţele şi laşi pe foc până când se rumeneşte uşor. Într-un bol amesteci pasta de tomate cu apa şi torni conţinutul în tigaie. Condimentezi cu sare, piper şi boia, după gust.

La final pui mazărea şi găteşti încă aproximativ 20 de minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.jocooks.com

Tocaniţă cu păstăi şi carne de vită

Tocaniţă cu păstăi şi carne de vită

Tocăniţă de pui cu legume

Tocăniţă de pui cu legume