Tocăniţă de vită cu cartofi. Reţetă în stil hawaiian

tocanita de vita cu cartofi jpeg

Tocăniţa de vită cu cartofi nu este greu de preparat, deşi carnea are nevoie de ceva mai mult timp pentru a se pătrunde. Dar de data asta am pregătit o altfel de tocăniţă de vită cu cartofi, preparată după o reţetă în stil hawaiian. Am putea spune că ne răsfăţăm chiar cu o reţetă exotică.

Tocăniţă de vită cu cartofi - Ingrediente

2 linguri ulei 1 kg carne de vită 1 ceapă, tocată 2 linguri bulion 3 linguri făină 1 foaie de dafin 3 morcovi, curăţaţi şi tocaţi 2 cartofi medii, curăţaţi şi tocaţi 4 tije de ţelină, tocate 1 cutie mică de sos de rosii 1 cutie mică de roşii tocate

Tocăniţă de vită cu cartofi - Mod de preparare

Încingi o oală şi pui uleiul la încins. Pui bucăţi de carne într-un singur strat pentru a se rumeni. Apoi, o scoţi din oală şi o dai deoparte.

Adaugi ceapa în aceeaşi oală peste uleiul rămas. Laşi pe foc până devine translucidă şi rumenă. Apoi, adaugi bulionul peste ceapă şi mai laşi câteva minute. Adaugi 3 linguri de făină pentru a face un fel de rântaş. Astfel, tocăniţa va deveni mai densă, mai groasă. Acum este momentul în care poţi pune carnea şi asezonezi cu sare şi piper şi apoi adaugi foaia de dafin- Pui suficientă apă cât să acopere carnea şi să-i permită să fiarbă. Acoperi cu un capac timp de 2 ore, la foc mic, sau până intră furculiţa uşor în carne.

Adaugi morcovii, cartofii, ţelina, sosul de roşii şi roşiile tocate. Laşi să mai fiarbă 15 minute sau până se fac legumele.

sumar: http://www.ilovehawaiianfoodrecipes.com/

Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi

Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi

Cum să faci cea mai bună tocăniţă de peşte

Cum să faci cea mai bună tocăniţă de peşte

Friptura perfectă de vită

Friptura perfectă de vită

Carne de vită marinată. Cum să pregăteşti aromatul preparat

Carne de vită marinată. Cum să pregăteşti aromatul preparat

Vită Stroganoff

Vită Stroganoff