Vită cu sos de smântână
Simplă, dar cu un gust deosebit. Nici nu o să-ţi vinsă să crezi că este doar vită cu sos de smântână.
De ce ai nevoie pentru vită cu sos de smântână
2 bucăţi pulpă fragedă de vită
2 linguri unt
1 lingură muştar clasic
6 linguri smântână
Sare, după gust
200 ml apă
Cum se prepară vita cu sos de smântână
Pune carnea pentru o oră la frigider, după care săreaz-o după gust. Topeşte untul în tigaie şi căleşte carnea pe fiecare parte pentru 5-6 minute. Scoate carnea şi pune în tigaie muştarul şi smântâna. Lasă să dea 2-3 clocote şi amestecă. Adaugă carnea şi apa şi lasă până intră furculiţa cu uşurinţă în carne. Serveşti alături de cartofi la cuptor.
Sursa foto http://www.cookbooks365.com