Budincă de dovlecei

budinca de dovlecei jpeg

Iată o delicioasă budincă, în care poţi adăuga dacă vrei, şi carne. Sugestia noastră ar fi şunca de Praga.

Ingrediente

2 dovlecei 3 ouă 4 linguri făină 1 linguriţă praf de copt 2 linguri smântână 100 g brânză telemea 100 g şuncă de Praga mărar sare piper 1 ou, pentru uns 50 g telemea, pentru gratinat

Mod de preparare

Speli dovleceii, le tai capetele, îi razi şi-i amesteci cu sare. Îi laşi la scurs după care-i storci. Îi amesteci, ouăle bătute, brânza telemea rasă, smântâna, şunca tăiată cubuleţe, făina amestecată cu praful de copt, piper şi mărar tocat. Torni compoziţia într-o tavă tapetată, o nivelezi, o ungi cu ou şi razi telemeaua. 2››› Dai tava la cuptor până ce se rumeneşte budinca.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg