Cartofi copţi cu brânză feta

Nu vei rezista prea mult timp cartofilor copţi cu brânză feta, o dată ce i-ai pus pe masă.
Ingrediente pentru cartofi copţi cu brânză feta
150 ml apă
100 ml ulei
3 linguri zeamă de lămâie
4 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguriţe oregano uscat
1 kg cartofi, feliaţi
100 g brânză feta, mărunţită
sare
piper
Mod de preparare – Cartofi copţi cu brânză feta
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Într-un bol, amesteci apa cu uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, oregano, sare şi piper, după gust. Aşezi cartofii într-o tavă pe un singur nivel.
Îi combini cu amestecul obţinut. Dai la cuptorul încins 40-50 de minute până se rumenesc. Presari brânza feta. Serveşti imediat.