Cartofi copţi cu parmezan, în stil italian

Secretul celor mai buni cartofi copţi este temperatura din cuptor, dar şi ingredientele folosite pentru a da gust cartofilor. Iar mixul italian de condimente va oferi preparatului tău o aromă unică.
De ce ai nevoie pentru cartofi copţi
500 g cartofi albi, cât mai mici
1 lingură ulei de măsline
2 căţei de usturoi
1 linguriţă mix de condimente italian
sare, după gust
boia de ardei, după gust
70 g parmezan
pătrunjel
2 linguri unt
Cum se prepară cartofii copţi
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă cu hârtie de copt.
Cureţi cartofii, îi tai jumătăţi, îi speli şi-i ştergi puţin. Încingi uleiul, pui cartofii şi-i amesteci până când se rumenesc puţin la suprafaţă. Pui usturoiul tocat, mixul de condimente, sare, boia de ardei şi amesteci bine să se omogenizeze.
Dai tigaia la o parte, pui cartofii în tavă, adaugi untul peste cartofi şi dai tava la cuptor 15-20 de minute.
Sursa http://rasamalaysia.com