Cartofi copţi umpluţi cu brânză

Una dintre cele mai simple reţete pentru cină sunt cartofii copţi umpluţi cu brânză. Iată cum se prepară această delicioasă reţetă!
De ce ai nevoie pentru cartofi copţi umpluţi cu brânză
4 cartofi
150 g smântână
6 linguri unt
100 g cremă de brânză
2 cepe verzi
1 praf de sare
piper
50 ml lapte
150 g brânză cedar
pudră de ardei iute
Cum se prepară cartofii copţi umpluţi cu brânză
Tai cartofii în jumătate pe lung, fără să îi cureţi, apoi îi coci la cuptor până când se înmoaie. Îi laşi să se răcească şi scobeşti cu o lingură miezul. Combini smântâna, crema de brânză, ceapa tocată, sare, piper, laptele şi cartofii copţi. Omogenizezi şi pui compoziţia în cartofi, iar desupra pui brânza cedar rasă şi presari pudră de ardei iute.
Dai cartofii la cuptor 20 de minute, până când se topeşte brânza.