Cartofi cu usturoi la cuptor

Îţi plac cartofii la cuptori? Încearcă această reţetă simplă cu usturoi.
Ingrediente
50 ml ulei 2 linguri unt, topit 3 căţei de usturoi, pisaţi 1 lingură pătrunjel, tocat 1 lingură zeamă de lămâie 1 lingură miere sare piper
Mod de preparare – Cartofi cu usturoi la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Cureţi cartofii, îi speli bine şi îi ta feliuţe sau evantai, crestându-i din loc în loc. Într-un bol, amesteci uleiul cu restul ingredientelor.
Aşezi cartofii într-o tavă şi îi ungi cu sosul obţinut, atât în exterior, cât şi în interior, păstrând o treime din el.
Dai la cuptor 1 oră, stropind cartofii cu restul de sos după 30 de minute. Serveşti imediat.
Sursa https://rasamalaysia.com