Cartofi „fondanţi“

cartofi fondanţi jpeg

Vrei să fie şi gustoşi şi aspectuoşi? Iată reţeta pentru cartofi „fondanţi“!

De ce ai nevoie ca să prepari  cartofi „fondanţi“:

ulei

, tăiat fin

supă de pui

Preîncălzeşti cuptorul la 200° C.

Cureţi cartofii şi îi tai felii de 5 cm grosime. Îi asezonezi cu sare şi piper, după gust.

Încălzeşti ulei într-o cratiţă la foc mediu-mare, adaugi cartofii şi îi prăjeşti până devin aurii, circa 5 minute. Atunci îi întorci şi adaugi unt, usturoi şi rozmarin. Îi mai ţii încă 5 minute şi pe partea cealaltă.

Adaugi supa de pui şi dai cratiţa la cuptor 25-30 minute. Presari rozmarin şi serveşti.

Sursa:

https://www.delish.com