Cartofi gratinaţi cu caşcaval

cartofi jpeg

Apetisanţi şi îmbietori, cartofii gratinaţi cu caşcaval sunt atât de buni încât nu vor rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente

450 g cartofi

500 ml lapte

50 g caşcaval ras

4 linguri unt

4 linguri făină

sare

piper

Mod de preparare – Cartofi gratinaţi cu caşcaval

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Speli cartofii bine şi îi fierbi în coajă în apă cu puţină sare aproximativ 15 minute. Topeşti untul într-o tigaie. Amesteci cu făina 1-2 minute, apoi încorporezi treptat laptele. Ţii pe foc 7-10 minute, până când sosul începe să se îngroaşe.

Iei de pe foc şi combini cu caşcavalul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Aşezi cartofii feliaţi într-un vas termorezistent uns cu puţin unt. Torni sosul şi dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa http://12tomatoes.com

http://12tomatoes.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg