Cartofi umpluţi cu brânză, la cuptor FOTO

Se prepară uşor, iar combinaţia de cartofi, brânză şi broccoli este foarte gustoasă. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!
Ingrediente
6 cartofi
115 g smântână
220 g brânză cheddar
350 g broccoli
225 g bacon afumat
sare
piper
arpagic tocat
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Înţepi cartofii, din loc în loc, cu o furculiţă.

Îi aşezi direct pe grătarul cuptorului şi îi laşi la copt, aproximativ 45-50 de minute. Dai deoparte o jumătate de oră. Reduci temperatura cuptorului la 176 °C.
Tai cartofii pe jumătate şi scoţi cu grijă conţinutul.

Pisezi bine şi amesteci cu smântâna, jumătate din cantitatea de brânză mărunţită, bucheţelele de broccoli şi baconul feliat. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Umpli cartofii cu compoziţia obţinută.

Presari restul de brânză. Dai la cuptor, timp de 30-35 de minute, până ce brânza începe să se topească. Serveşti cu arpagic tocat, dacă vrei.
Sursa https://www.pillsbury.com